Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

ARTAIKOS [144564]

Presidente: AntonyFax - conectado

Juega desde: 2023-06-13 Idioma: Ελληνικά

Últimos partidos:
Γ΄Εθνική.01 ARTAIKOS -:- P.A.O.K. fc

Κύπελλο Ελλάδος LIVORNO. FOOTBAL CLUB 4:3 ARTAIKOS

ΤΑ ΠΙΚΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

Νέα Βόμβα για τον Αρταϊκό: Έκανε το Μπαμ με το "Χρυσό Παιδί" της

2024-09-24 23:18


Σε μια μεταγραφική κίνηση που κανείς δεν περίμενε, ο Αρταϊκός έκανε την έκπληξη και κατάφερε να κλείσει το "χρυσό παιδί" του ελληνικού ποδοσφαίρου! Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος αμυντικός, ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό από το Euro 2004 ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εποχής, είναι πλέον παίκτης της ομάδας της Άρτας.

Ο Έλληνας αμυντικός,Machos Lelekidis που τότε ξεχώρισε με την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, την ταχύτητα και το πάθος του, επιστρέφει στη Super League με στόχο να δώσει νέα πνοή στην ομάδα του Αρταϊκού. Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ να κατακτήσει νέες κορυφές και να γράψει ιστορία με την ομάδα που τόλμησε και επένδυσε στο ταλέντο του.

Οι επιδόσεις που έπεισαν

Η πορεία του νεαρού αμυντικού τον έχει οδηγήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, ενώ οι εμφανίσεις του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες. Παρότι νεαρός σε ηλικία, ο Έλληνας διεθνής έχει δείξει ωριμότητα και δυναμισμό που θα αποτελέσουν σημαντικά όπλα για την άμυνα του Αρταϊκού. Την περασμένη σεζόν, σημείωσε 35 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ, επιδόσεις εντυπωσιακές για έναν αμυντικό, αποδεικνύοντας πως δεν είναι μόνο ένας δυναμικός "τοίχος", αλλά και ένας παίκτης που ξέρει να δημιουργεί φάσεις.

Ο ρόλος του στον Αρταϊκό

Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή και δεν έκρυψε την πεποίθησή του ότι ο νεαρός αμυντικός θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια του Αρταϊκού να φτάσει στα υψηλότερα στρώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Είναι ένας παίκτης που συνδυάζει ταχύτητα, δύναμη και τεχνική, στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την αμυντική μας γραμμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός.

Το ταξίδι ξεκινά

Η μεταγραφή αυτή αποτελεί σαφώς ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του νεαρού αμυντικού, αλλά και ένα δείγμα της φιλοδοξίας του Αρταϊκού να βρεθεί στην κορυφή. Οι φίλαθλοι της ομάδας ανυπομονούν να τον δουν με τα χρώματα της ομάδας και να γράψει το δικό του κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Με τα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν να πλησιάζουν, όλοι αναμένουν να δουν αν αυτό το πολλά υποσχόμενο ταλέντο θα καταφέρει να απογειώσει τον Αρταϊκό και να γίνει ο ηγέτης που η ομάδα χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους της.

Η νέα σελίδα για τον Αρταϊκό έχει ανοίξει, και φαίνεται πως αυτός ο νεαρός Έλληνας αμυντικός είναι έτοιμος να γράψει ιστορία


Archivo
Libro de visitas
Ninguna visita

Visitas: 0 | Siguiente

¡Invita amigos y gana Plus gratis!
Número de usuarios invitados: 0

Eventos
Aristofanis Magoufis ha sido comprado
2024-09-26 11:07:28
Machos Lelekidis ha sido comprado
2024-09-24 22:17:05
Onoufrios Doumas ha sido vendido
2024-09-23 22:39:12
Eduardo Carbonell ha sido vendido
2024-09-23 22:37:00
Eduardo Carbonell ha sido puesto en la lista de transferencias
2024-09-21 22:31:30